Tuesday 11 January 2011

Chanel'ing


Hi lovies!

Today was the day for me to get new glasses! I was tempted about a week ago by these Chanel glasses, and I couldn't resist! Chanel has been inspired by the sixties for their eyewear collection and fortunately, the sixties work for me ! :) I'm really happy with them!

... HOWEVER....

My glasses and I got of to a weary start - I've not been wearing glasses for a long time, and suddenly experiencing clear sight through a lens (outside my eye) has made me very dizzy! Am I the only one who experiences that with new glasses?? It led to me falling outside my apartment today, haha, the people nearby have had a humorous sight I'm sure.

Hope you're happy and healthy.

Har lige købt nye briller i dag - Chanel briller!! Normalt er jeg ikke et mærkedyr (hovedsageligt fordi jeg ikke har råd!) men jeg kunne ikke modstå fristelsen for disse 60'er inspirerede Chanel briller :) Dem og jeg skal nok få det skønt sammen selvom jeg nu må sige, at jeg er lidt ør i hovedet! Håber I har det helt fantastisk!

xx,

Mikaela

15 comments:

 1. Hvor er de bare fantastisk flotte <3 Og skønne billeder også :)

  ReplyDelete
 2. found your blog few days and i must say i love it :)

  ReplyDelete
 3. Lovely you look fabulous in the new Chanel frames you've purchased, I can't imagine glasses would suit me although focussing my full attention on a computer screen at work is straining my sight at the moment!

  *following your blog*

  Eda ♥

  ReplyDelete
 4. Hej! Fantastisk stil du har dig. Amazed!
  Jeg er nu ny fast læser - stop endelig forbi min ;)

  ReplyDelete
 5. WOW flotte briller. Jeg skal også ha købt mig et par nye. Når jeg fik nye briller plejede jeg også at få det sådan lidt dårligt. På et tidspunkt havde jeg også 2 par briller som jeg kunne gå med, men jeg vænnede mig til det ene par, og fik det dårligt hvis jeg tog det andet par på. Nu går jeg kun med kontaktlinser, men vil som sagt have et par briller igen, jeg er også lidt nervøs for, at få det skidt når man skifter mellem linser og briller :).
  Håber du vænner dig til dem.
  xx

  ReplyDelete
 6. Sarah, det er virkelig et godt køb! De klæder dig super godt! <3

  ReplyDelete
 7. Er det "ægte" briller er bare "pynte" briller? :D
  Og hey, fedt du er begyndt at skrive på dansk også, selvom jeg jo alligevel læste med på engelsk;)
  /Gunilla

  ReplyDelete
 8. these glasses looks great on you! beautiful girl<3

  ReplyDelete
 9. You're beautiful (:


  rixogmill.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. a beautiful girl can wear everything, chanel glasses, too
  greetings from germany ♥

  http://mademoiselle-isabell.blogspot.com/
  hope you follow me...

  ReplyDelete
 11. No YOU are pretty!!!I´m so amazed by your blog and your pictures,so beautiful!!I am definitively a new Fan :).

  ReplyDelete
 12. those are divine!

  just found your blog, marvelous! had to follow!

  www.cinchedatthewaist.com

  ReplyDelete
 13. You look super cute with your new glasses. Great buy! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!