Wednesday 9 February 2011

When you laugh

Wearing H&M shirt

I'm totally pooped after fashion week, but hey, that's a part of the fun. You put all your energy into it and afterwards you can sleep. Well, almost. I'm taking the last couple of days in school before the winter holiday - can't wait!

Hope you're happy :)

Sidder lige nu og undrer mig over, hvad jeg skal bage til mit fysikhold i morgen. Jeg elsker at bage (!!), desværre er jeg ikke særlig god til det. Min største succes, når det gælder mad, er nok at tilberede nachos, hvilket jo heller ikke er værst. Dog er det ikke ligefrem det, man kan servere, når man taler om Ohms lov og modstandskoblinger (påmindelse til mig selv: find ud af hvad det er). Håber I har det godt :)

xx,

Mikaela

6 comments:

 1. nice picture; you look gorgeous girl! xx

  ReplyDelete
 2. Great pictures !
  I love your watch.
  xx
  www.FIMPassion.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Love your blog! :)

  www.whatsnotart.com I'm sure you'll love it :)

  ReplyDelete
 4. Cute pictures.  www.optymistyczny-demokryt.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Great images, really like the edits!

  Katie. x

  ReplyDelete
 6. Du er virkelig utrolig smuk.. Elsker din blog <3

  //www.grimhedmedstil.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!