Saturday 30 April 2011

Going out tonight? TOPSHOP makeup tutorialsI'm not (I'm not lying when I say that I look like a ginny pig), but that doesn't mean you can't look great (which I'm sure you already do). Here's a little inspiration taken from Topshop's podcasts on youtube. Enjoy!

Det sker på ingen måde, at jeg kommer ud i aften, da jeg uden at lyve kan sige, at jeg ligner et (en? Jeg har aldrig fundet ud af det) marsvin. Jeg prøvede at tage til det lokale loppemarked i morges trods hævelsen, men jeg skræmte både børn og gamle damer væk, eftersom at jeg havde tørklæde over munden, stor solhat, solbriller og var tildækket i helt mørkt tøj. Jeg var lidt creepy, må jeg indrømme. Kunne kun holde udenfor i sølle 20 minutter, så sofaen er igen min bedste ven.

Lots of love!

Mikaela

2 comments:

  1. Super fede videoer til hvis man mangler inspiration!
    Og det hedder ET marsvin, fordi det hedder ET svin (:

    ReplyDelete
  2. this is a great idea! i love your blog!    http://mystylecandy.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!