Saturday 18 June 2011

Maked Up

Rouge and dual concealer from Nilens Jord, Rosebud lip balm, Lash DNA mascara from Smashbox, Wet'n'wild liquid eyeliner, lickable lipstick from MAC, Nubar, Dennis Knudsen and Gosh nailpolishes

Many of you have asked to which make-up products I use, so I gathered my favorite ones in this post :) I by cruelty free makeup and I always check out the "ingredients" for hormone disturbing chemicals. Smashbox and Nilens Jord are really good at this! The perfume is a gift, and the golden drops are only used for the special occasions.

Der er længe blevet spurgt til hvilke produkter, jeg benytter mig af, så her er en lille samling af mine yndlings. Til Louise, som har spurgt, bruger jeg i øjeblikket ikke foundation, da min hud ellers bliver ret uren om sommeren. Næste gang jeg skal købe foundation, overvejer jeg stærkt at købe en fra Smashbox. Kan rigtig godt lide deres rouge og mascara, så kan næsten kun tænke mig til hvordan deres foundation er. Videre til Louise, så tegner jeg næsten altid mine øjenbryn op, da de ellers er ret så lyse.
Håber det var svar nok, ellers er I altid velkomne til at spørge! :)

Lots of love,

Mikaela

2 comments:

 1. Ih et super indlæg, tak for det detaljerede svar!
  Mine øjnbryn er nemlig også rigtig lyse, og jeg synes det ser forkert og unaturligt ud når jeg tegner dem op, men det gør det ikke på dig, så jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vide, hvad du bruger til at tegne dem op med?
  Mvh. Louise, som nok skal stoppe med at spørge så meget.

  ReplyDelete
 2. Bliv du bare ved med at spørge, Louise, jeg synes skam kun, at det er hyggeligt! :-) Jeg bruger ikke den mørkeste mørke brune. Jeg bruger en gammel en fra Rimmel, men holder op med at bruge dem pga. dyreforsøg. Næste gang tror jeg, at jeg køber en fra Dennis Knudsen, som har sådan en fin en med en børste. Mit bedste råd er, at spørge en ekspedient til råds - så er du sikker på at komme hjem med det rigtige farve! I Magasin er de altid rigtig søde til at hjælpe :-)
  Jeg tegner ikke mine kraftigt op, men børster det lidt ud med en ren mascarabørste.
  Håber svaret kunne bruges, ellers må du jo bare sige til :-)
  Kærligst Mikaela

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!