Thursday 11 August 2011

Sparkle & Fade

wearing: Head over heels shoes, Asos pants, Sparkle & Fade knit.

Got this knit recently when I went out shopping with beautiful Miss Annie and Katarina. It's so laid back and can go with anything whether it's dressed up or down. Yesterday I came across the stunning café and shop CAKE Copenhagen in Studiestræde. It's got the cutest rockabilly / diner theme inside and while you're slurping delicious coffee or munching cake, you can shop cool brands such as House of Holland, Veronica B. Vallenes and so on. Next time I go I'll get some photos for you !! Lets say next week cause I'm definitely going back soon :)

Fik denne stribede striktrøje fra Urban Outfitters, da jeg var ude at shoppe med to smukke piger: Miss Annie og Katarina. Er helt vild med den, da den er fuldstændig afslappet uden at sige: Jeg-sidder-på-min-flade-hele-dagen-og-ser-TV-indtil-jeg-falder-i-søvn (hvilket, øh, jeg ikke, øhm, gør). Kom forbi den fine butik slash café CAKE Copenhagen i Studiestræde i går. En super dejlig butik, hvor du, imens du sipper til dejlig kaffe eller nipper til fine kager, kan købe mærker som House of Holland og Veronica B. Vallenes. Næste gang jeg skal derhen, sørger jeg for at få nogle fine billeder med til bloggen (desværre havde jeg glemt mit kamera i går, som jeg normalt ALDRIG går uden). I næste uge, skulle jeg have billederne her ;)

Lots of love,

Mikaela

10 comments:

 1. your shoes are amazing!
  <3
  www.ktzfrnk.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Really reealll good. :) Jeg gad godt se den café, maybe we should go there?

  ReplyDelete
 3. uuh, slash café lyder da lige som noget for mig - virker som et mega fedt sted!
  forresten: sindssygt flotte sko!

  knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. hvor er det godt, at du købte den!! virkelig, den klæder dig så godt smukke! glæder mig til at se dig og Simone på mandag.

  xxx Katarina

  ReplyDelete
 5. So cuteee!

  x0x0

  BarcelonaBrunettes
  www.barcelonabrunettes.com

  ReplyDelete
 6. whohh those blockshoes are such dolls! i want to have them toooo! haha, love your blog dear.
  i'm a new fan now! x

  http://blondfreckledgirl.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Waaaauw nogle mega cool bukser! See you monday søde Sarah.

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!