Saturday 6 August 2011

Stine Goya SS 12

All photos by me. All rights reserved.

Thursday afternoon Stine Goya held a fantastic show at the Copenhagen town hall. The collection was filled with grafic prints, colours and metallic fabrics. I wish I could tell you my favorite garment, but I simply haven't decided yet! Stine Goya's good friend, Sophie Bille Brahe, stood for the amazing jewelry making the collection inspired by balloon-parades in the early 1900s more dreamy and magical. And last but not least: am I the only one suddenly wanting Stine Goya hair?

I torsdags fremviste Stine Goya en fantastisk sommerkollektion. Jeg ville ønske, jeg kunne finde frem til et favorit-item fra kollektionen, som jeg til næste år kan spendere mine penge på, men jeg kan slet ikke beslutte mig! Stine Goyas gode veninde, smykkedesigneren Sophie Bille Brahe, stod for de flotte smykker, hvis design understøttede kollektionens inspiration: Luftballonparade i det tidlige 20. århundrede. Uden tvivl en drømmende og magisk kollektion.
Og: er jeg den eneste, der pludselig ønsker mig Stine Goya hår?

xx,

Mikaela

5 comments:

 1. i love the pink pants on the 1st picture

  ReplyDelete
 2. amazing! i would love to have almost everything!
  http://cookieswardrobe.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. this is a very cool blog. of this set, I really like the long fringe one.

  ReplyDelete
 4. Har lånt dit første billede, men har jeg linket til dig, håber det er OK :-)

  Ps. elsker din blog!

  /Ida

  ReplyDelete
 5. WAUW! Hvor er du god til at tage billeder! Har hoert at det skulle vaere ekstra svaert at tage catwalk billeder, saa super flot!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!