Monday 30 July 2012

WINWINWINWIN


1. SAND 2. TIGER OF SWEDEN 3. SAND

I rarely ever do competitions or giveaways, but as you know I'm collaborating with Louis Nielsen atm, and they gave me the chance of giving away one pair of the sunnies!!
Unfortunately this is only for people located in Denmark. (If you have a foreign relative in DK and you are able to borrow their address, ENTER ANYWAY!! ;)

Skønne dejlige læsere!
Som bekendt har jeg i øjeblikket et samarbejde med Louis Nielsen i anledning af Årets Brillelook 2012. Jeg har fået mulighed for at komme meget tættere på brillemoden, og I skal da bestemt ikke snydes! I kan nemlig vinde et af ovenstående par fra hhv. Tiger Of Sweden og SAND.

Det I skal gøre for at deltage er at sige hvilke briller I bedst kan lide, samt hvordan I vil style dem, hvis de havner hos jer. HUSK også at skrive din email adresse!! :)

KONKURRENCEN ER NU LUKKET OG JEG TRÆKKER EN VINDER AS I WRITE!!!

The competition has closed and by the winner is Rebecca! Congratulations!

31 comments:

 1. Kunne godt tænke mig at få fingrene i nummer to. Jeg ville style dem med et par sorte skinny jeans, en overzice trøje, nogle flotte klassiske smykker, og et par lave converse til den danske sommer. :-))

  ReplyDelete
 2. Kan rigtig godt lide par nr. 1 fra Sand - så smukke!
  Ville nok vælge at style dem med et oversize t-shirt i en neutral farve, et par skinny jeans & et par brune wedges el. stiletter i brunt ruskind :) Tror det ville blive godt!

  Krydser alt hvad krydses kan :)

  ReplyDelete
 3. I have a danish address I can use so I will enter. I would go with the second pair and wear them with simple outfits, like black, white grey. jeans and shirts. which is my favorite!!!
  jenalyenns@gmail.com

  http://jenalyenns.blogspot.ca/

  ReplyDelete
 4. Er fuldstændig forelskede i nr. 2 fra Tiger of Sweeden! Åh..
  Jeg ville nok style dem med nogle sorte skinny jeans som er lidt ripped ved knæene, samt et par converse for at gøre det klassisk, en top med dybe ærmeudskæringer og en masse ringe og armbånd for ligesom at gøre sættet edgy og cool på den helt rigtige måde. For at det skulle være helt i top, skulle make-uppen indenunder brillerne være smokey eyes ofc. ;-)

  ReplyDelete
 5. nummer 3 :) ville style dem med hvid bikinitop, levi's shorts, mojito og siddende på den største yacht!
  sophie :)
  sophiekl6@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Kunne rigtig godt tænke mig at vinde par nummer et! Her til det kommende efterår/sensommer, ville jeg style dem med et par bordeaux jeans, nogle mørkebrune ankelstøvler, med en chunky hæl i læder, en cremefarvet sweater med noget flot guld broderi/embellishment alá Balmain og Dolce & Gabbana A/W 12..... Til sidst, en maskulin militær-inspireret jakke, med brede skuldre, en stor krave og dybe lommer - I farven mørkeblå.... :-)

  mail: juliesmilla@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Jeg er mest til nummer 1.
  Jeg ville style dem med lækre materialer.
  Det kunne fx. være et par læderbukser (eller shorts alt efter vejret), dertil ville jeg sætte et loafers - gerne i leopard for at ramme nogen af de varme farver i brillerne.
  og så en enkel t-shirt med opfoldede ærmer i en varm farve og måske et tørklæde som hårbånd og en stor, lækker og rå lædertaske for at få lidt luksus boheme agtigt ind over.

  marie.2401@hotmail.com

  // Marie

  marieboeving.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Jeg kan rigtig godt lide nr. 2.
  Hvis de havnede hos mig ville jeg style dem med en lang sommer kjole nok i en lidt dæmpet og mørk farve.
  På fødderne ville jeg have mine dræber-sko, som jeg kalder dem: En cognac-farvet plateau sandal.
  Smykker: Sølvfarvede ringe eller armbånd.
  Resten: En hårknold og en lækker mørk / boudeaux læbestift på læberne. :-)

  petravictoriablog@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Min favorit er par nr 2
  Jeg ville muligvis style dem med et par slidte cowboy shorts og en løs t-shirt.

  E.
  Eva_19_90@hotmail.con

  ReplyDelete
 10. Jeg kan rigtig godt lide par nummer 1 fra sand! Jeg ville style dem med en sort maxi kjole, brune sandaler og en leopard bikini indenunder (da solbrillernes mønster har lidt leopard i sig) Et rigtig cool sommer/strand sæt :-)
  Knus

  Sizelaaris@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Jeg er helt pjattet med par nr. 1 fra Sand. Jeg ville style dem med en grå oversize tee og et par skinny jeans i den nye vinrøde farve. Dertil et par chunky boots, en kernelædertaske på armen samt chunky sølvsmykker og et par knaldrøde læber :-)

  keas80@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Er vild med par nr. 1! Jeg ville style dem med en hvid oversize sweater, ripped shorts(med bare ben selvfølgelig! så mangler man bare vejret..), min dejlige fringe taske fra ebay, brune ankelstøvler, en masse smykker og bølget hår.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ups, glemte lige mailen :-)

   nhung1996@hotmail.com

   Delete
 13. Jeg kan bedst lide nummer 2!
  Jeg vil style dem med en lækker løs hvid t-shirt, et par tætsiddende hvide bukser (stumper ved anklerne), en sort bowlerhat og nogle hvide converse. Der til ville jeg bære en sort 2.55 chanel taske.

  / Emma

  ReplyDelete
 14. Uhh det må være det øverste fra Sand. Jeg ville bruge dem sammen med mine sneakers wedge, stramme mørke jeans og en afslappet tee, og camouflage jakke. også håret nede med beach krøller.

  Mvh sisse (følger via bloglovin)

  ReplyDelete
 15. Jeg ville style nr. 2 med et helt stribbet outfit, det tror jeg ville passe super godt med det sølv og sorte på brillerne. Jeg ville tage mine sort og hvid stribet kjole på, mine sorte Dr. Martens, min cowboyjakke og en sjov og opsigtsvækkende ting i håret.
  Det ville være et drømme outfit, hvor brillerne ville sætte prikket over i'et.

  trine.siewartz@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Jeg ønsker mig nummer to, de er sindsygt lækre! Jeg ville style dem så de var i fokus, uden for mange accessories. Et ideelt outfit ville være lyse jeans, et hvis T-shirt, der falder flot, og en helt blå blazer, af den slags du havde på da du var inde og se Spiderman:-) Derudover eventuelt røde negle, for at indarbejde en anden farve end blå overordnet.
  Jeg krydser fingre!
  x. Johanne.
  johanne@rmd.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Hov, mente selvfølgelig hvid T-shirt:-)

   Delete
 17. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 18. Nr. 2 vil jeg gerne vinde! Jeg ville style dem sammen med min nye bordeaux rød kjole i 60'er-snit, som jeg lige fik til min fødselsdag, med et sort bælte i taljen. Samt mine kilehælsandaler. :) Krydser fingre!

  Emmatrs@gmail.com

  ReplyDelete
 19. Jeg ville elske at eje brille nummer 1.

  jeg ville helt sikkert bruge dem til min kort blå skjorte med et himmelmønster fra Monki, et par sorte jeans, og mine JC platform sneakers.
  Det kunne være så fedt at få lov at lave det sæt med de briller!

  nicole.joha@gmail.com

  -Nicole :D

  ReplyDelete
 20. Jeg ville gerne vinde nr. 2! De ville se utrolig lækre ud til min sennepsgule maxi-skirt, en løs sort t-shirt, sorte wedges og forhåbentlig en masse lækkert solskin! For alle ved - til et par solbriller hører en god tan.. Husk solcreme.

  sofieka9@hotmail.com

  ReplyDelete
 21. Jeg ville elske at vinde par nr. 2! De er så fede!!!
  Jeg ville style dem med en lækker chunky strik (med enten korte eller lange ærmer afhængig af årstiden), et par leggings eller skinny jeans og et par sko som dine Deena & Ozzy (som jeg har forelsket mig så gruelig meget i).

  beccakbr@hotmail.com

  - Rebecca
  www.rosdaughter.dk

  ReplyDelete
 22. Par nummer 2! De er perfekte! Jeg regner med (optimistisk som jeg er) at der kommer masser af sol i august, og her skulle de styles med en sort maxinederdel i tyndt stof, en simpel t-shirt, fede stiletter og enkle smykker. Solbrillerne er jo en perfekt accessory i sig selv!

  pernille.jensen266@hotmail.com

  ReplyDelete
 23. Par nummer 2! De ville være perfekte til et outfit jeg har i tankerne! Min sorte maxinederdel i noget tyndt fint stof jeg fandt i genbrug den anden dag, en sort basic tee, et par fede sneakers og en fed statement halskæde. Disse solbriller ville bare være prikken over i'et, og så gør det jo ikke noget at de er så fandens lækre!
  cecillie18@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. Jeg er helt vild med solbrillerne fra Tiger of Sweden - enkle og elegante.
  Ville nok style dem med noget lyst, let og feminint sommertøj kombineret med nogle rå chunky smykker til at bryde det lyse og lette.
  andersen_katrine@hotmail.com

  ReplyDelete
 25. Nr.2 fra Tiger of Sweden er vildt smukke! Jeg har ikke et brilleansigt, men lige den form har vist sig at klæde mig ret godt, så i virkeligheden ville jeg jo nok bruge dem til alle mine outfits! Men hvis jeg skulle vælge et enkelt et, synes jeg de ville være skønne til en blomstret kjole og et par nedslidte "biker boots" - det ville være en ret cool kontrast :) min mail er highstreetheels@gmail.com :)

  ReplyDelete
 26. Jeg ville gå med nummer to, hvis jeg kunne vælge. Jeg tænker stram, dog lidt pjusket knold i mit lyse hår. Et par sorte slidte denimshort, en løs sort sweater, isabel-marant-agtige lave støvler i bordeaux og så ellers bare det største smil! :)
  kh Rikke
  rikke_jeppesen@live.dk

  ReplyDelete
 27. Nr. 2 med et par "zip low metal nail" fra Mtwsfss, gennemsigtig sort skjorte og et par sko med en ordelig plateau!!! Ja, tak!

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!