Sunday 20 February 2011

New hat + lipstick

Wearing: Monki hat, Lace top made by my mother, Hunkemüller underdress

I've come home from a long and wonderful winter holiday which hasn't been completely without spendings ;). Amongst my lovely buys was this hat from monki; I've wanted one of these for ages! The lipstick is Ruby Woo from MAC and we have already started to enjoy each others company to the fullest.

Så er man hjemme igen fra en skøn vinterferie i vestjylland med kæresten, og her i de sidste dage nogle skønne shoppeture ned ad strøget med min veninde, Trine fra Jylland. Det blev til nogle køb, bl.a. hatten fra monki og den røde MAC læbestift, Ruby Woo. I morgen får mine slidte lokker dommen; jeg skal nemlig til frisøren. Jeg bliver kun klippet professionelt 1-2 gange om året, og nu må være tiden, hvis jeg skal have skønne lokker til studenterhuen og Roskilde festival.

Hope you've had an amazing week.

xx,

Mikaela

10 comments:

 1. Lækker hat, ser så fin ud med læbestiften!

  ReplyDelete
 2. beautiful photo. I love your top :)

  ReplyDelete
 3. beautiful. love this
  the lipstick is classic

  www.danielledujour.com

  ReplyDelete
 4. Lovely your top.. such a gorgeous shot
  lee x

  ReplyDelete
 5. Lovely photo! You look beautiful :*

  ReplyDelete
 6. love this shot- just found your blog and i love your style!Katie.xx
  fashion clocked

  ReplyDelete
 7. Åh dine læber er flooootte med den læbestift på. :) Gid min mor også lavede sådan en fin blondetop til mig, hehe;)
  Åh, kender det godt, det er også lidt over et år siden jeg sidst blev klippet prof, så nu skal min far (ja, min far ;) ) klippe mig har i ferien ;)
  /Gunilla

  ReplyDelete
 8. I want a hat like that!!!

  http://loveifyoudare.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!