Thursday 28 July 2011

Classical is the way

wearing: Marc by Marc Jacobs bracelet - the rest is vintage

Hi lovies,

So yesterday I had a spin around the little town of which I know live in with op shops as my primary agenda. I bought so much, so I'll just have to start from one end. I have sooo many silk shirts: blue, brown, pink, white etc. However, a black one was still to join my collection and yesterday it did! I rarely wear black and white as the only theme throughout an outfit, so I was surprised at how well this worked!
Today I'm heading down for Germany where there's going to be a big family party. I'll be wearing my red dress. So it'll be a couple of days before I'm back, and then I'll be right on at fashion week! Thank you for your always sweet comments - they are so appreciated!

See you in some days - Have a nice weekend (when we get there) :-)

Var en tur rundt i den lille by, jeg nu bor i i øjeblikket, med genbrugsforretninger som min primære dagsorden. Jeg var så heldig, at der var masser af guld at hive med hjem, så jeg må bare begynde fra en ende af med denne sorte silkeskjorte. Jeg har ufatteligt mange af slagsen, men sort var endnu en farve, jeg ikke havde i min samling. Hopper sjældent udelukkende i sort og hvidt, så jeg var overrasket over hvor godt det fungerede!
I dag vender jeg snuden ned mod Tyskland, hvor der skal være en kæmpe familiefest ( hvor jeg skal have min røde kjole på ). Der går derfor nogle dage, før jeg er tilbage på bloggen og så dykker jeg ellers direkte ned i modeugen, som går i gang i næste uge! Jeg har for første gang denne modeuge mit nye Canon kamera med - NØJ hvor jeg glæder mig til at knipse afsted! Tak for jeres evigt søde kommentarer - de er altid værdsat!

Vi ses om nogle dage - God weekend (når vi når dertil) :-)

Lots of love,

Mikaela

11 comments:

 1. I love shopping vintage - you get so much more for your money. I'm going to a formal dance on Saturday night and my dress cost me £6.50 from Cancer Research :)

  xx

  www.flossyblossom.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. i really like the first photo.

  ReplyDelete
 3. i love the pictures! and that outfit, so simple.. :D

  xx frida

  fridascircus.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. hehe I love these photographs! And the white kitten heels. Gorgeous

  PvdH -designer and illustrator

  www.ThePvdHJournal.com

  ReplyDelete
 5. LOVE your style, You're so relaxed! And your hair is beautiful x

  wander-lustt.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Beautiful pictures, as usual, I really love your blog! :)
  Please check out mine,
  http://colour-me-good.blogspot.com/

  Kisses.

  ReplyDelete
 7. Jeg elsker simpelthen skoene - utrolig 60'er agtige, på den fede måde! :-)

  xx

  ReplyDelete
 8. Eeeeeelsker skoene! Og eeeeeeelsker din blog! Du har klasse!! Kig forbi min, hvis du lyster :)

  ReplyDelete
 9. ALL the photos you take are breath-taking ... where do you edit them?? those shoes are lovable!

  x http://www.katarina-wannabeontop.com

  ReplyDelete
 10. Hello!
  What effects did you use in photoshop to edit the first photo? Nice!!
  Thanks!
  -N

  ReplyDelete
 11. Beautiful ! I adore it.

  http://gourmandisesettalonshauts.blogspot.com/

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!