Monday 18 July 2011

Monday


Bought this Gina Tricot dress online before I went of to Greece and got it when I got back. I'm not sure how much I actually like it (it's this particular shade of pink that makes me doubt), but it passed the date where I was aloud to return it, and I don't like wasting my money so - it's going to be used! Actually a really low budget outfit - the leather jacket is from H&M and the clogs are from Zara. Met up with lovely Freia today. She attended a make-up event for me when I was gone - I'll be sure to post about it shortly.

Købte denne Gina Tricot kjole på nettet inden jeg tog på ferie, og blev helt i tvivl da jeg så fik den hjem. Det er den lyserøde farve, der får mig til at tvivle. Nu er det for sent at sende den tilbage, så jeg kan lige så godt få det bedste ud af det, for hvis der er noget, der kommer til at give mig panderynker, så er det at spilde penge. Og det er IKKE sket (jeg nægter at indrømme det)! Den kom med en tur i byen, da jeg skulle møde skønne Freia. Hun tog til et make-up event for mig imens jeg var væk - så glæd jer til at høre lidt om det ;)

xx,

Mikaela

10 comments:

 1. Jeg synes nu at den er rigtig pæn til dig! Men generelt synes jeg tit at det jeg bestiller på nettet ikke lige er hvad jeg havde regnet med det og jeg er SÅ dårlig til at få sendt tilbage (: Men den klæder dig i hvert fald!

  Katrinemork.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. i really like the dress. it's beautiful

  http://caily-impressions.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Den pinke farve er så smuk til dig! :-)

  //Johanne - www.goldenfashiondreams.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. oh my gash, that dress looks amazing, i do love that orange colour !!
  xx
  www.ktzfrnk.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Den er rigtig flot til dig!

  xx

  ReplyDelete
 6. Den er da super fin til dig, også den lyserøde farve! Det er en kjole hvor du skiller dig ud i, men den er af bomuld (ligner det) som gør den mindre formel.. kan slet ikke forstå hvorfor du har været i tvivl om denne smukke kjole, som du nok kan forstå (:

  - Mie
  http://miedina.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Hvor er din læderjakke fra, og hvad har du givet for den? (:

  ReplyDelete
 8. Tusind tak allesammen, hvor er I søde :) Nu bliver den båret med stolthed!

  Anonyme: Jakken er fra H&M divided, og det er desværre for længe siden til, at jeg kan huske prisen. Men den var ikke specielt dyr! :) Med jævne mellemrum kan man få "typen" derinde, så tror ikke du skal vente længe :)

  ReplyDelete
 9. Such a great look amazing dress love it <3

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!