Tuesday 19 July 2011

Party make-up gone easy


Dear readers - I have officially stepped completely out of my comfort zone. You must have noticed, that when it comes to makeup I stick to one thing - eyeliner, mascara and the occasional lipstick - even when I go out! Wet n wild made it easy for people who are not eyeshade hawks. By writing browbone, crease and eyelid (and a cute illustration on the back on how-to) it can't go wrong. It's a part of their new collection, and I love the concept! While I was on holiday, Freia went to a Wet n Wild event for me, and got some of their new and old products back for me. I'll be sure to keep posting about things I like, including some more from Wet n Wild. I think this look almost has a Chanel AW11/12 appearance - not bad!

And also, Wet n Wild is a makeup brand that is cruelty free . I cannot say, how important a cause that is! Therefore I have chosen to throw out all makeup made by oligopolies, who test on animals, and I now only use products from Wet n Wild, Smashbox and MAC (and others). If you would like to see which companies who don't test on animals, you can download this document from Peta.

Mens jeg var på ferie, tog Freia afsted til et event for mig med Wet n Wild cosmetics som værter. Det blev til nogle produktprøver, og jeg er ellevild med denne idiotsikre øjenskygge. Som I nok har lagt mærke til, holder jeg mig primært til det samme: eyeliner, mascara og så læbestift til når det skal være fint. Altid samme rutine, hvadenten det er til fest eller hverdag! På denne måde er jeg altså ikke heeelt vant til at lægge øjenskygge, men når der nu står, hvad jeg skal gøre (både på øjenskyggen og bagpå), så kan det ikke helt gå galt - selv ikke for mig! ;) Hvem ved, nu skal jeg måske til at prøve noget lidt andet, når jeg tager i byen? :)

Der er også en helt anden særlig grund til, at jeg godt kan lide Wet n Wild. Det er et mærke, der ikke dyretester. Det er en rigtig vigtig sag, synes jeg, hvilket har gjort, at jeg nu har skiftet min makeup ud til kun at bestå af mærker som Wet n Wild, Smashbox cosmetics og MAC. Hvis I er interesserede, kan I downloade et dokument her fra PETAs hjemmeside, eller klikke ind her for et lidt mere overskueligt referat.

Lots of love,

Mikaela

7 comments:

 1. I love this concept too but unfortunately I can´t get my hands on wet n wild products :(

  ReplyDelete
 2. Nogle steder i Dk, man kan få fat i den?
  Hvad du ved af :-)

  ReplyDelete
 3. Nelly.com har dem :
  http://nelly.com/dk/sk%C3%B8nhed-kvinde/sk%C3%B8nhed/makeup/wet-n-wild-310/color-icon-trio-eyeshdow-310136-1565/

  ReplyDelete
 4. Wauw, sikke et fedt koncept!
  Og jeg elsker resultatet :-)

  xx

  ReplyDelete
 5. sikke en smart idé med at skrive hvad man skl gøre med øjenskygen - jeg bruger ligesom dig næsten kun mascara, eyeliner og læbestift, men hvis man får en sådan instruktion i øjenskygge, kunn edet være at jeg skulle forsøge mig med det ;)

  knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Its a great evening/party look:) I love the blouse you're wearing by the way! Looks like such a nice fabric!:)

  ReplyDelete
 7. I can get this palette for £9 from Amazon and their cream eye-shadows for £2 :) Forgot this brand existed!
  xx

  www.flossyblossom.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you so much for taking your time to write a comment here. It's always exciting to hear what you think!